چطور میتونم پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۰ #48550673

با سلام، سال ۹۵ مبلغ ۲میلیون تومان به یک طبیب سنتی دادم که برایم داروئی کمیاب بیاورند، ولی متاسفانه نتوانستند تهیه کنند و از آن موقع با بهانه عدم وضعیت مالی مناسب پول مرا نداده ان دو هر بار اعلام می کنند پیگیر دریافت وام هستند و...متاسفانه چون به ایشان اعتماد کرده بودیم به جز پرینت واریز مبلغ مستند دیگری ندارم.
آیا میشود از طریق شکایت این پول را(البته با توجه به تورم این چند سال، ارزش آن هم بیشتر شده) بازپس بگیرم؟
آیا ۲ میلیون تومان سال ۹۵ با شرایط روز محاسبه می شود(چقدر می شود؟)
و آیا با توجه به مبلغ مورد اشاره و هزینه هایی که باید در راه شکایت انجام شود، قابل صرفه است؟
متشکرم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه رسمی قابل دریافت است.

با توجه به تفسیر صحیح ماده ۲۶۵ قانون مدنی، تنها در صورتی که اثبات نمایید به طرف بدهکار نبوده اید، می توانید با استناد به پرینت واریزی ها مطالبه دو میلیون تومان را نمایید‌.

بنظر میرسد شما بخیال اینکه ۲ میلیون اون سال الان ۵۰۰ میلیون می شود به چنین فکری افتادید
تنها می توانیدطبق اسناد ومدارک خود مطالبه پول پرداختی خودرا بنمایید اگر محکوم شدند مطالبه خسارت طبق نظر کازشناس مطرح کنید انشااله مثمر سمر قرار می گیره

باسلام میتوانید علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه تنظیم وبه دفترخدمات قضایی مراجعه نمایید اما ضرروزیان و نرخ تادیه از روزی که به صورت قانونی درخواست نموده ابد قابل دریافت است.

صرف استناد به به واریز وجه نشانه بدهکاری صاحب حساب نیست، بلکه شما باید وجود قرارداد بین خود را ثابت کنید و همچنین در ابتدا باید تعهد ایشان به تهیه دارو را از دادگاه بخواهید و در صورت عدم امکان اجرای تعهد دادخواست تابید فسخ و استرداد ثمن را تقدیم کنید

با سلام و ادب
با استناد به فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه ارائه نمایید.تاخیر پرداخت از روز ارائه دادخواست محاسبه خواهد شد.یا اگر اظهارنامه ارسال کرده بودید.از تاریخ اظهارنامه محاسبه می شد.

اقدام حقوقی جهت استرداد وجه بر عهده و اختیار خود شماست لیکن پیشنهاد میشود ب صرف پرداخت هزینه دادرسی از بازپس گیری مبلغ خود صرفه نظر نکنید بدوا بایستی اظهارنامه و دادخواست جهت استرداد وجه دهید (اظهارنامه اختیاری هست)و ب مدرک پرداختی خودتون میتونید استناد کنید در ضمن مبلغ خسارت از زمان مطالبه حقوقی شما در نظر گرفته می‌شود و میتوانید آنرا نیز مطالبه کنید