آیا میتوانم شرط تمکین کردنم را انجام آزمایش ایدز و بیماری های مقاربتی بگذارم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۶ #48519067

درخواست آزمایش ایدز
شوهرم دوسال خانه پنهانی با یک زن داشته است

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما درهرصورت ملزم به تمکین می‌باشید مگر شرایطی را که بیان نموده‌اید را اثبات کنید

باسلام و درود باید بتوانید خوف ضرر جانی و جسمانی خود را در دادگاه به اثبات برسانید.

چون خوف ضرر جانی و جسمانی در این خصوص دارید میتوانید این درخواست را ارائه دهید

درود
خیر اگرخوف‌ضرر جسمانی در دادگاه ثابت نشده باشد ملزم به تمکین هستید .

باسلام
برا تمکین نکردن باید دلیل یاشرایط خاصی باشد مثل ضررجانی یا مهیا نبودن شرایط زندگی مثل فراهم نبودن خونه و اثاث البیت وعدم پرداخت نفقه از سوی زوج که این دلایل هم باید اثبات شود

درود بر شما، چنانچه خوف ضرر جانی خود را اثبات نمایید، میتوانید بدون تمکین چنین درخواستی نمایید.

سلام چنانچه ادله محکمه پسند قوی دارید میتوانید درخواست خودتان را مطرح وبه احتمال قوی رسیدگی خواهد شد موفق باشید