آیا با این شرایط می‌توان به جرم افترا شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۴ #48500105

در پرونده سرقتی که کار ما نبوده به من و دوستم تهمت دزدی زده شده‌ و شاکی می گوید، نفر سومی هم وجود دارد و او را معرفی کنید، کار ما نبوده وکیل هم گرفتیم و آخرش مطمئنم، منع تعقیب صادر میشه.
فقط سوال مهمی داشتم، چون دارن پای نفر سوم رو میارن وسط، آیا ممکنه سر آخر امکان اعاده حیثیت نباشد؟
چون شنیدم بعضی دادگاه ها پشت گوش میندازند، اعاده حیثیت رو.
اگر دادگاه شهرستان با اعاده حیثیت موافقت نکرد آیا می شود به مرکز استان شکایت کرد؟
لطفا دقیق راهنمایی بفرمایید ضروریه چون شهر کوچیکه و هرچند وقتی اینجور مسائل هست.
ممنون از پاسخ وکلای محترم

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر در پرونده به لحاظ عدم ارائه دلیل قرار منع تعقیب صادر و قطعی شود متهم می تواند به اتهام افترا از شاکی شکایت نماید .

چون دارن پای نفر سوم رو میارن وسط،
ممکن نیست سر آخر امکان اعاده حیثیت نباشد.

اگر دادگاه شهرستان با اعاده حیثیت موافقت نکرد ، درخواست تجدیدنظر خواهی بدهید . و نمی شود به مرکز استان شکایت کرد

در صورت صدور حکم قطعی بر برائت ، شما میتوانید شکایت افترا علیه ایشان مطرح کنید که البته دادسرا و دادگاه معمولا به اینگونه موارد زیاد توجه نمیکنند اما اگر در دادگاه شهرستان تبرئه شوند میشود درخواست تجدیدنظر خواهی بدهید .