اقرار نامه اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۴۷ #48487738

از شخصی ۹۰ میلیون سفته دارم نفر سومی به بدهکار گفته من اقرار نامه میدهم پول بزای من گرفتی و تو سفته دادی . اگر طلبکار شکایت کند من وکیل میگیرم و ده میلیون نقد بقیه اقساط . ایا چنین چیزی امکان دارد

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود صادر کننده مسؤل است

باسلام خیر شخصی که سفته صادر کرده است بایستی مبلغ سفته ها را پرداخت نماید.

با سلام
کسی که سفته را داده ملزم به پرداخت است و در صورت اعسار میتواند به صورت قسطی بپردازد.
اقرار نامه جهت رجوع بعد از پرداخت اعتبار دارد.

کسی که سفته را داده ملزم به پرداخت است و در صورت اعسار میتواند اقساطی پرداخت کند

با سلام
۱ .در صورت طرح دعوی حقوق شما علیه صادر سفته کننده .ایشان (صادر کننده سفته )به هر حال محکوم به پرداخت خواهد شد
۲.اما در خصوص پرداخت وجه سفته محکوم علیه می‌تواند دادخواست اعسار مطرح کن و در صورت اثبات اعسار ایشان دادگاه رای بر پرداخت قسطی وجه خواهد داد

صادر کننده سفته مسئول پرداخت است وای در صورت اثبات اعسار وی می تواند اقساط پرداخت کند

باسلام
ملاک شخص صادر کننده سفته میباشد که مدیون ملزم به پرداخت دین میباشد