ایا عدم پرداخت وام بانکی و کسر شدن مبلغ از حقوق ضامن در دعوای اعسار مهریه تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۷۵ #48484869

سلام
زوجه مهریه خود را مطالبه کرده و زوج هیچ مال و اموالی ندارد و ۲۳ سال سن دارد که فاقد درامد و دانشجو است و کلیه هزینه های دانشگاه را برادرش می پردازد، حتی اقساط وام ازدواجش را هم به مدت یک سال برادرش پرداخته و بعد از ان هم به دلیل عدم پرداخت و ضامن بودن پدرش اقساط وام از حقوق پدرش کسر می شود ،لازم به ذکر است که زوج بیماری زمینه ای هم دارد که مخارج درمانش را هم خانواده و اشنایان تامین کرده اند. کلیه حسابهای بانکی زوج از یک سال پیش تا بحال استعلام گرفته شده که جز یارانه چیزی به حسابشان واریز نشده
حال ایا امکان دارد قاضی برای ایشان پیش پرداختی در نظر نگیرد؟
اقساط وام را چگونه برای ایشان لحاظ می کنند؟ و ایا امکان دارد به دیلی بیماری زمینه ای ایشان حکم جلب صادر نگردد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام معیار تمکن مالی زوج می باشد.

تمکن مالی زوج ملاک خواهد بود

با سلام جهت مشاوره و تنظیم شکوایئه و....در خدمت شما هستیم
با اثبات عدم توانایی مالی زوج در پرداخت مهریه تقسیط می گردد و در صورت عدم پرداخت اقساط جلب صورت می گیرد

سلام موارد گفته شده را طی لایحه ای مستندا ارائه دهید برای پرداختی وام فیش واریزی برادرتان و کسر حقوق پدر
و برای بیماری و هزینه و منبع تامین آن مدارک مرتبط را ضمیمه کنید

با اثبات عدم توانایی مالی زوج در پرداخت مهریه تقسیط می گردد و در صورت عدم پرداخت اقساط جلب صورت می گیرد

شمابایدتمکن مالی راازهرلحاظ ثابت کنیدنه فقط عدم پرداخت اقساط

با سلام،ملائت مای زوج در حکم در نظر گرفته میشود در ارتباط با بیماری هم با مدارک اشاره ای داشته باشد کمک کننده است.