آیا کسی میتواند از اسکن کارت ملی کلاهبرداری کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۶۸ #48472841

سلام
مثلا وام بگیرد یا خرید خودرو انجام دهد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است شخصی خود را بااستفاده از اسکن کارت ملی به هویت دیگری معرفی و اقدامات مجرمانه ازجمله کلاهبرداری انجام دهد.

با سلام
متاسفانه با گسترش روز افزون جرایم جعل و کلاهبرداری مخصوصا از طریق مدارک و هویت دیگران ، هرگونه احتمالی را میتوان داد

بله احتمال سوء استفاده وجود دارد

بستگی به مرجعی که ارجاع شده و متاسفانه گاها با روابط امکان انجام کار هم وجود دارد

بلی ممکن میباشد و اطلاعات شخصی خود را نباید در دسترس همگان قرار دهید

با سلام
بله امکان دارد
البته در اینجا مرجعی که کارت را می پذیرد نیز بی تقصیر نیست چرا که باید حداقل تصویر مندرج در کارت را با چهره متقاضی و حتی گاهی با سایر مدارکش تطبیق دهد

در تمام سازمانها و ادارات دولتی با ارائه اصل سند خدمات به ارباب رجوع ارائه میشود