از کارت من سو استفاده کرده، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۷ #48471982

سلام من مسافر کش هستم که یک مسافر بهم گفت من تاجرم یخچال میارم مبلغ سه میلون ازم گرفت تا یخچال بیاره برام بعد که از تاریخش رد شد گفت باید کارت عابر تو بدی که برات بفروشم یخچال رو اما هیچی برام نیاورد منم کارتم رو مسدود کردم از کسی دیگه هم کلاه برداشته از کارت من سو استفاده کرده یک راهی برام بگین چیکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ایشان با توجه به اینکه از شما مالی را برده مرتکب کلاهبرداری شده .و میتوانید از ایشان شکایت کنید.
همچنین اگر رسیدی در خصوص پرداخت سه میلیون تومان به ایشان دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

می‌توانید از ایشان به اتهام کلاهبرداری(و هم چنین خیانت در امانت(سواستفاده از کارت) شکایت نمایید؛

سلام
اگر مالی از شما برده است مصداق کلاهبرداری ست باید نوع سوءاستفاده را مشخص کنید.

سلام و درود، شما می‌توانید از وی به اتهام کلاهبرداری(عنوان مجعول و بردن مال) و هم چنین خیانت در امانت(سواستفاده از کارت) شکایت نمایید؛ آرزوی عاقبت بخیری.