پول دستی دادم و رسید ان با دست خط خود طرف و امضای ایشان دریافت نمودم(البته بدون درج تاریخ) و تهدید ایشان

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵,۳۵۸ #4843

حدود 2سال پیش یکی از دوستانم رو به دلیل قاچاق اسلحه شکاری دستگیر کردن و ایشون هم در اقرار های خودش اسم من رو به عنوان همدست برده بود که بنده رو حفاظت اطلاعات احضار کرد و طی چند جلسه باز جویی بی گناهی من بهشون ثابت شد و ازاد شدم و حتی به دادگاه هم نفرستادنم...و ایشون رو بردن دادگاه و جریمش کردن و پرونده بسته شد(دوسال گذشته ازش)...حالا جریان از این قراره که بنده پول دستی که به ایشون دادم قبل از دستگیریش بوده ..حالا که بهش میگم پول رو بده..تهدید میکنه میگه میرم پرونده را باز میکنم و به جریان میندازم و دست تورو الکی بند میکنم و میگم که جرم تورو من گردن گرفتم...و این حرفا....
ایا همچین چیزی ممکنه؟که پرونده بسته شده که مجرمش معلومه و جریمش کردن و بسته شده دوباره باز شه؟
ایا من میتونم با همون رسیدی که ازش دارم که با دست خط خودش و امضاشه به پولم و تاخیر تادیه برسم؟
اها..درضمن من یه اظهار نامه فرستادم و ازش خواستم که بذهیش رو بده که این تهدید ها رو کرده..یعنی تهدید بعد از دریافت اظهارنامه ای که من واسش فرستادم...لطفا راهنمایی کنید.سپاس

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به دست نوشته ای که از ایشان دارید می توانید مبلغ مورد نظر را مطالبه نمایید در خصوص پرونده قبلی نیز با توجه به اینکه بی گناهی شما به علت عدم دلایل کافی اثبات شده است برای مفتوح کردن پرونده قبلی باید دلایل جدید محکمه پسند مبنی بر اتهام وارده به شما ارائه نماید البته با توجه به توضیحات شما بعید به نظر می رسد در خصوص پرونده قبلی بتواند ادعایی مطرح نماید.
موفق باشید