در قرارداد خودم با مستاجر چه بندی اضافه کنم که مستاجر را ملزم به تخلیه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۱ #48398013

آپارتمانی که میخوام به مستاجر بدهم. میدانم امسال مصوبات ستاد کرونا باعث سو استفاده بسیاری از مستاجرین شد و موجرین زیادی هم ضررهای شدیدی کردند.خودم هم جز این عده بودم.مستاجر کلی اخاذی کرد تا بلند شد در حالی که دارو ندار من همین ملک صد متریست که با خون دل خریدم. میترسم سال دیگر مجددا همین بلا سر من هم بیاید. با توجه به اینکه اتمام زمان کرونا مشخص نیست چه بندی میتوانم به قرارداد اضافه کنم که وقتی ملکم را خواستم این همه زجرکش نشوم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر گونه توافقی بر خلاف مصوبات ستاد ملی کرونا واقد وجاهت قانونی بوده و شورای حل اختلاف ملزم به رعایت ان نمی باشد

جریمه وجه التزام روزانه برای هر روز دیر کرد در تخلیه در قرارداد لحاظ کنیدو همینطور چک تخلیه اخذ نمایید

ازابتدا خسارت وجه التزام را مقدار قابل توجهی لحاظ نمایید و چک تخلیه نیز کارساز خواهد بود.

با سلام..
در اینخصوص می توانید در قرارداد اجاره نامه ضمانت اجرای وجه التزام یا خسارت عدم تخلیه روزانه قرار دهید که قابل کسر از مبلغ ودیعه و یا پیش پرداخت می باشد..
موفق باشید..

با سلام
تخلیه مستاجر با انقضای مدت اجاره صورت میپذیرد و با اتمام مدت میتوانید تقاضای دستور تخلیه از شورای خل اختلاف بنمایید و برای اجاره ضمانت اجرای وجه التزام یا خسارت روزانه قرار دهید و در قرارداد ذکر نمایید این خسارتها از مبلغ ودیعه قابل کسر میباشد

میتوانید برای عدم تخلیه وجه التزام قرار دهید

همه ما من جمله وکلا شهروند این کشور هستیم ، شرایط اضطراری برای همه وجود داره و قطعا بیشترین فشار روی مستاجرین بیشتر هست ، منصفانه رفتار کنید ، از جنبه حقوقی هم بدونید که مکلف به رعایت مصوبات بالاسری کشوری در این زمینه هستین ولو بر خلاف اون توافق کنید