برای اثبات این موضوع نیاز به دسترسی به حساب بانکی تنخواه ایشان دارم که بصورت شخصی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۱ #48394436

باسلام
در یک پروژه اجرایی بنده باتفاق شریک خود اجرای یک پروژه را بعنوان پیمانکار دست دوم برداشتیم شریک ما تنخواه دار پروژه بود , آخر پروژه برای محاسبه سود و زیان پروژه مشخص شد شریک از بابت تنخواه بدهکار است بنحوی که بدهی ایشان از سود پروژه بیشتر است لیکن اسناد قابل قبول ندارد در بررسی مشخص شد که شریک برداشت شخصی از تنخواه داشته و فعالیت اقتصادی شخصی انجام داده است و تلاش کرده سود را بصورت هزینه نشان دهد تا سهم بیشتری ببرد سوال اول این است که ایشان جرم مرتکب شده است و اگر مرتکب شده نام جرم چیست
تشکر

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کار شریک شما جرم محسوب میشود و میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.پس از شکایت شما در صورت لزوم مرجع رسیدگی دستور استعلام از حساب ایشان را خواهد داد

با سلام
در صورت شکایت بر علیه ایشان ، با دستور مقام قضایی استعلام برای حساب شخص صادر خواهد شد

سلام .این کار شریک علاوه بر جرم بودن و امکان شکایت کیفری امکان طرح دعوی حقوقی و توقیف اموال ایشان از طریق طرح دعوی حقوقی وجود دارد .و جهت دریافت حقوق خود نیازی نیست وقوع جرم را اثبات کنید

سلام. ایشان مرتکب تحصیل مال از طریق نامشروع شده است. در مورد سوال دوم باید ذکر شود که تحصیل دلیل بر عهده دادسرا و بازپرس است و حسب نیاز دستور استعلام و دسترسی به حساب ایشان را صادر خواهند کرد.