آیا نباید اجراییه صادر و مهلت ده روز میداد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۸ #48393629

با سلام و احترام .پیش قسط مهریه بنده یک ماه پیش توسط تجدید نظر قطعی شد ولی زوجه برای اجراییه اقدام نکرد حال دیروز ابلاغیه اومده از طرف اجرای احکام سه روز وقت دارید برای پرداخت پیش قسط و هزینه اجرا .آیا نباید اجراییه صادر و مهلت ده روز میداد .و هزینه اجرا چیست .لطفا راهنمایی کنید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از درخواست صدور اجرائیه توسط محکوم له باید به محکوم علیه ده روز جهت پرداخت محکوم به فرصت داده شود بهتر است حضورا از اجرای احکام پیگیری نمایید.

با سلام
اولا قاعدتا اجراییه با ید صادر میگشت.از طریق سامانه ثنا چک بفرمایید . دوما هزینه اجرا منظور نیم عشر یا هزینه اجرا گذاشتن وسهم دادگاه است.

درود
محتملا درخواست اجرائیه داده و ابلاغ به شما نرسیده شما میتوانید نسبت به رای اعتراض کنید هزینه اجراییه نیم عشر دولتی است که محکوم علیه باید پرداخت کند

با سلام و احترام
بدوا برگه اجرائیه برای مدیون یا محکوم علیه صادر میشود تا سپس مدیون یا محکوم علیه به جهت اجرای حکم اقدام نماید

با سلام و عرض ادب در این خصوص هستم نمی بایست اجراییه صادر شود و هزینه اجرا منظور همان نیم عشر میباشد

سلام وقت بخیر حضورا از واحد اجرای احکام پیگیری نمایید

با درود هزینه اجرا همان نیم عشر سهم دادگستری است که برعهده محکوم علیه است