اونها شکایت کردند که من بهشون توهین و افترا زدم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۰ #48390679

خونواده همسرم بابت زیاد زنگ زدن و پیام دادن های من ا من شکایت کردن در صورتی که من بابت مشکل زندگیم و پیگر شدن بابت حل مشکلم زنگ میزدم و اونا منو با رفتارشون کوچیک میکردن و شان من و خونواده منو نشونه گرفته بودن با جواب ندادن و با تمسخر چجوری میتونم از خودم دفاع کنم که پیام های من اگه حرفی زدم همش در راستا حل مشکلم بوده. اینم بگم خب قطعا بین طرفین دلخوری و ناراحتی بوده

مشاوره حقوقی افترا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه شاکی شکایت نموده است لذا باید برای ادعای خود دلایلی از جمله سوء نیت شما را اثبات کند در غیر این صورت قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

جرمی واقع نشده است و کسی که اتهام می زند بار اثبات آن جرم با خودش است.

اثبات ادعای توهین و افترا با شاکی است. تا زمانی که آنها نتوانسته اند با دلایل محکمه پسند ادعای خود را اثبات کنند انکار شما کفایت میکند.

بار اثبات ادعا با مدعی است درضمن شما بجای تماس تلفنی و جنگ اعصاب برای همسرت اظهارنامه ارسال کنید

باسلام خانواده همسر شما که شکایت نموده اند بایستی بتوانند جرم توهین و افترا را که به شما استناد داده اند اثبات نمایند درصورتی که جرمی انجام نداده اید نیز نگران نباشید.

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است.

درود
بار اثبات توهین و افترا با شاکی است.