آیا پلیس حق دارد به زور وارد خونه شود؛ منو بگیره و ببره کلانتری؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۳۳ #48377556

اگر صدای تلویزیون یا موزیک زیاد باشد و همسایه به پلیس ۱۱۰ زنگ بزنه

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پلیس بدون دستور مقام قضایی حق ورود به منزل را ندارد

خیر برای ورود به منزل نیاز به دستور مقام قضایی است

سلام
پلیس درجرایم مشهودحق دخالت ودستگیری داردولی ورودبه منزل وجلب درموضوعی که شمامطرح نمودیدنیازبه حکم قضایی دارد

برای ورود نیاز به اخذ مجوز از مقام صلاحیت دار قضایی می باشد.

ضابطان دادگستری درباره جرایم مشهود، تمام اقدامات لازم را به منظور حفظ آلات، ادوات، آثار، علائم و ادله وقوع جرم و جلوگیری از فرار یا مخفی شدن متهم و یا تبانی، به‌عمل می‌آورند، تحقیقات لازم را انجام می‌دهند و بلافاصله نتایج و مدارک به‌دست آمده را به اطلاع دادستان می‌رسانند. همچنین چنانچه شاهد یا مطلعی در صحنه وقوع جرم حضور داشته باشد؛ اسم، نشانی، شماره تلفن و سایر مشخصات ایشان را اخذ و در پرونده درج می‌کنند. ضابطان دادگستری فقط در صورتی می‌توانند متهم را بازداشت نمایند که قرائن و امارات قوی بر ارتکاب جرم مشهود توسط وی وجود داشته باشد

اگر اقدام شما جزء جرائم مشهود باشد و به رویت مامور انتظامی برسد ایشان مطابق قانون اختیار برخورد دارد اما در باقی موارد نیازمند دستور مقام قضایی است

سلام دستور قضایی داشته باشد میتواند وارد حریم شخصی شود موفق باشید