کانال تلگرامی کلاهبرداری در خصوص فروش قطعات کامپیوتر، را چگونه از طریق پلیس فتا پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۵۶۹ #48377444

یک کانال تلگرامی متاسفانه مبلغی حدود ۱ میلیون برای یک قطعه کامپیوتر پرداخت کردم و طرف نیست جالبه که این کانال حدود ۲۰۰۰ عضو داره و من ۶ ماه هست عضوش هستم بعد ۶ ماه که دیدم بسته نشد و داره کار میکنه ( اعتمادم جلب شد ) براشون پول ریختم حالا که پشتیبانی هیچ پاسخی نمیده و فهمیدم سر چند نفر دیگه هم کلاه گذاشته.
لطفا راهنمایی کنید چطوری شکایت کنم؟
حداقل کانالش بسته بشه.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شکایت تان را به دادسرا تقدیم کنید آنها هم به پلیس فتا ارجاع می دهند

با سلام در صورتی که در محل زندگی شما تا دادسرای جرایم رایانه ای وجود دارد در آنجا اقدام نمایید و الا در دادسرای محل سکونت خویش شکایتی را مطرح نمایید

با سلام مخاطب گرامی سوال تکراری ثبت گردیده است

از طریق دادسرای جرایم رایانه ای و پلیس فتا شکایت کلاهبرداری در شبکه های مجازی اجتماعی را مطرح نمایید.

ازطریق دادسرای جرایم رایانه ای اقدام به شکایت کنید