چه حکمی صادر میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۰ #48366797

سلام ودرود برتمام شما استادان محترم.
یک رمال باترساندن مادر بنده،بااین عنوان که زمین وسندهات طلسم شده و اگر باطل نشه ۱۰ روز دیگر میمیری اقدام به اخذ ۴ قولنامه دست نویس به متراژ های
۱۰۵۰متر به مبلغ۷۰میلیون تومان درتاریخ ۱۳۹۰
۳۰۰متر به مبلغ۵۰میلیون تومان بدون تاریخ
۳۵۰متر به مبلغ۵۰ میلیون تومان بدون تاریخ
و۵۰۰متر به مبلغ توافقی درسال ۱۳۹۴
نموده است وناگفته نماند رمال تا همین سال۱۴۰۰به مادر بنده میگفته دارم طلسم باطل میکنم وازشما محافظت میکنم ومادر بنده از ایشان درسه ماه قبل تقریبا شکایت کلاهبرداری ازطریق رمالی کردند پرونده ارجاع شد به آگاهی رمال درمواجه حضوری با ما گفت ۴ قولنامه نبوده و۲ قولنامه بوده وفقط قولنامه ۱۰۵۰متر و۳۰۰متر را قبول دارم با توجه به اینکه امضای رمال ومادر بنده درپایین دو قولنامه دیگر موجود میباشد ورمال گفت من۲۰میلیون تومان بصورت قرضی به این خانم دادم درمقابل این خانم(مادر بنده)به عنوان گرو قولنامه زمین داده است به من(رمال دورغ گفت) ورمال گفت مدرکی برای اثبات اینکه ۲۰میلیون تومان دادم ندارم وفقط خانمم شاهد میباشدجمع ۴ قولنامه میشود ۲هزار۲۰۰متر که درحال حاضر متری ۱۵ تا۲۰میلیون تومان قیمت زمین میباشد،و در ادامه رمال درآگاهی و در حضور رییس آگاهی اعتراف کرد بنده رمال میباشم و شغل دیگری ندارم دعای گسایش میدهم اما طلسم نمیدم وهر کسی هرچقدر پول داد به جهت دعا ایرادی ندارد وبه این خانم دعای گشایش دادم بابت زمینش اما طلسم ندادم وپرونده ارجاع شد به بازپرسی بازپرس نبود چند روز از دادستان دستور گرفتم دادیار اظهارات مادربنده را ثبت کرد ودادیار مجدد به آگاهی برای مواجه حضوری ارجاع داد که دیروز مواجه حضوری با رمال انجام شد ورمال گفت نه من ۲۲۰۰متر رو خریدم الان باتوجه به توضیحات بالا آیا رمال محکوم میشود به کلاهبرداری از طریق رمالی وقولنامه هارو باید برگردونه به مادرم؟؟واینکه مادرم به جریمه ای چیزی محکوم نمیشه یعنی به اون ۲۰میلیون تومانی که رمال ادعا میکنه به مادرم داده همینجوری الکی وبدون مدرک! اگر بصورت دقیق هم نمیشود اظهار نظر کنید تقریبا یا درحدودی که براتون مشخصه انتهای این پرونده چه حکمی صادر میشود بنده را راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام احتمال اثبات کلاهبرداری با توجه به اقرار متهم و مدارک ارائه شده وجود دارد

باسلام.اولا رمال بر علیه مادرت شکایتی نکرده فقط ادعای پرداخت پول کرده پس تا شکایتی نباشه مادرت محکوم به چیزی نمیشه. ثانیا چون رمال به دعانویس اقرار کرده. و فیش و رسیدی بابت ثمن معامله ها به حساب مادرتون نداره،و شاهد غیر خانوادگی نداره، از قرائن و امارات بر میاد که رمال محکوم بشه و برای ابطال قولنامه ها هم باید بعد از محکومیت رمال به حرم کیفری، دادخواست حقوقی ابطال قولنامه ها را بدین.واگر مادرتون بیسواد هست در دادسرا حتما مطرح نمایید

با درود
نتیجه قابل پیش بینی نیست اما در خصوص مادر شما تا زمانی که شخص شکایت نکند و حکم به نفعش صادر نشود مادرتان محکم به پرداخت چیزی نیست.

با سلام
با توجه به اقرار آن شخص برای رمال بودن احتمال اینکه کلاهبرداری وی ثابت بشود هست اما به صورت قطعی نمی توان نظر داد

سلام موضوع نیاز به بررسی داره دوست کرامی.و قطعا احتمال محکومیت به حبس وجود خواهدداشت

با درود احتمال محکومیت به حبس وجود دارد و رد مال
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

نتیجه قابل پیش بینی نیست، به محتویات پرونده و اقرار و دفاعیات ایشان بستگی دارد