ایا میتوانیم وسایل را برای مادر نگه داریم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۱۰ #48321305

باسلام.پدرم فوت کرده اند و همواره با پدر در خانه ای که متعلق به مادر است زندگی کرده ایم.اکنون خواهرم ادعا دارد وسایل خانه ارث پدر است اما من و مادر معتقدیم وسایل مال مادر است.باتشکر.

مشاوره حقوقی ارث
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام سوال قبلا پاسخ داده شده.

با سلام
در صورتی که پدر آنها را خریداری کرده باشد جزء ارث محسوب میشود و برای وراث است ولی در صورتی که جهیزیه باشد متعلق به مادر است .

بنام خدا،مادر میتوانید با ارائه مستندات،مالکیت خود را اثبات کند.

سلام
وسایل منزل به غیر از مواردی که جز جهیزیه زوجه است مدارک محسوب شده و به وراث تعلق دارد .

با سلام
طبق قانون اصل در خصوص اموال منزل بر این است که اسباب متعلق به مالک منزل است مگر اینکه اسنادی ارائه شود که ثابت کند اسباب متعلق به پدر شماست

اموالی که عرفا متعلق به پدر خانواده محسوب شود،یعنی از هر فرد عادی سوال شود این وسیله برای کیست؟در پاسخ بگوید متعلق به پدر خانواده است ،متعلق به پدر خواهد بود و خواهرتان می‌تواند از آن ارث ببرد مگر اینکه شما ثابت کنید متعلق به مادرتان است (مثلا با کاغذ خریدی که به نام مادرتان باشد)ولی لوازمی که عرفا متعلق به مادرتان باشد را نمیتوانند جزء ماترک محسوب کنند مگر اینکه خواهرتان با مدارکی ثابت کند که متعلق به پدرتان است.

سلام اگر وسایل خانه توسط پدرتان خریداری شده است بله جز ماترک محسوب میشود و باید به نسبت تقسیم شود.