می توانم به عملکرد بانک اعتراض داشته باشم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۴ #48305387

با سلام معاون بانکم شش فقره وام در وجه شش فرد مختلف با اخذ کلیه مدارک و ضمانت کافی پرداخت نمودم که ذینفع همشون یکی از دوستانم که دکتر هست بود سه تاش. تسویه شده و چون دوستم به یک مشکل بزرگ مالی برخورده و متواریه سه فقره بعدیش معوقه و چون دو تا از این وامها پس از پرداخت از حساب مشتری منتقل شده به حساب من تو همون شعبه و از اونجا حواله شده به حساب من تو بانک ملی
البته توضیح بدم که کارت بانکی ملی من دست همون دوستم بوده که ازش خواسته بودم که به خاطر اینکه در بانک ملی آشنا داره واسم وام جور کنه اونم به این بهانه که گردش ایجاد کنه در حسابم کارتمو گرفته بود بازم لازمه که بگم همین دوستم حدود ۵۰ فقره وام به نامهای اشخاص مختلف داز چند بانک وام گرفته که کارت بانکی تقریبا همشون دست اون بوده
تازه خودمم هم دو دو بانک دیگه درگیر همین دکتر هستم
خلاصه حالا پس از بیست سال سابقه بزرگان بانک ما حکم اخراجمو دادن البته لطف کردن و سه ماه فرصت دادن که در صورت وصول این سه فقره وام با سمت کارمند ساده به خدمت ادامه بدم حکم دادن و ۱۵روز فرصت اعتراض دادن ولی تمامی مزایای معاونت منو حذف کردن
آیا برخورد بانک وزین ما با من وجه قانونی داره

ممنون

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورت پرداخت وامها وفق مقررات بانکی مسئولیتی نخواهید داشت البته اظهار نظر دقیق در مورد این امر بستگی به مقررات داخلی ان بانک دارد .

سلام
پیشنهاد می گردد به عنوان کارمند دولت موضوع را در هیات تخلفات اداری سازمان خودتان پیگیر باشید .

اگر پرداخت وام مطابق قوانی و مقررات بانکی و با رعایت تمام اصول و مشابه سایر افراد بوده، ارتباط بانک به عنوان شخصیت حقوقی با وام گیرنده و شما و دوستتان به یکدیگر مرتبط نیست و بانک نمی تواند به ان استناد کند.

با درود اگر مطابق قانون اقدام کرده باشند ایرادی به عمل آنان دارد نیست.

با سلام
اگر پرداخت وام کاملا مطابق مقررات صورت گرفته باشد و هیچ گونه امتیازی برای وام گیرنده در نظرگرفته نشده باشد، به نظر می رسد برخورد با شما حداقل به جهت پرداخت وام قانونی نباشد، مگر تخلف دیگری صورت گرفته باشد یا مقررات دیگری در این خصوص نقض شده باشد.
موفق باشید

با سلام و ارادت ...اگر کمیته انضباطی و کمیته بازرسی که حتما در آنها از افراد حقوقی نیز حضور دارند این حکم را مطابق موازین اداری داده‌اند معمولا قابل اعتراض به مراجع قضایی نیست ولی در خصوص حق و حقوق خود بله می توانید به وزارت کار مراجعه فرمایید

با سلام. متاسفانه ظاهر امر و شواهد موجود علیه شماست و نشان از ذی نفع بودن شما در وام های دریافتی دارد لذا علاوه بر شمول قواعد عمومی، مقررات و آیین نامه های بانک مورد نظر در خصوص نحوه برخورد با اقدامات شما جاری است.