آیا نیازی هست دادخواست تایید فسخ بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۷ #48286083

با سلام
بنده ملکی را فروختم و در آن شرط فسخ گذاشتم برای عدم پاس شدن چک که محقق شد اظهارنامه دادم و فسخ را اعلام کردم طرفم رفت شکایت الزام به تنظیم سند داد و رد شد سوال من این است آیا نیازی هست دادخواست تایید فسخ بدهم و اگر تایید فسخ را بدهم بدلیل رد دعوای الزام به تنظیم سند موفقیت در دادخواست تایید فسخ قطعی است یا ممکنه تایید نشود؟
لطفا دو سوال را جواب بدهید حتی اگر نیازی به دادخواست تایید فسخ نباشه میخواهم بدونم موفقیت در دادخواست تایید فسخ قطعی است یا ممکنه تایید نشود

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بنده از دلایل رد دعوای الزام به تنظیم سند اطلاع نداشته و نمی دانم حکم بر رد دعوی صادر گردیده یا رد شکلی صورت گرفته است. بر این اساس امکان بررسی دقیق میزان احتمال موفقیت شما وجود ندارد. معذلک عقیده دارم برای تایید فسخ بایستی اقدام نمایید چون قاعدتا در پرونده قبلی راجع به آن حکمی صادر نشده و اساسا موضوع دعوی نبوده است.

برای پاسخ دقیق باید متن قرارداد رویت شود و اینکه به چه دلیل دعوای الزام به تنظیم سند رد شده است

سلام
دادخواست تایید فسخ را مطرح کنید و صدور رای تایید فسخ قطعی است مطابق شرط فسخ در قرارداد

می بایست دادخواست تایید فسخ مطرح کنید و اگر مطابق با شروط قراردادی فسخ اعلام شده باشد دادخواست شما قطعا منجر به صدور رای تایید فسخ خواهد شد.