فرزندان از دادن مدارک خودداری می کند، چگونه می تواند مدارک را طلب نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #48283483

سلام و ادب و احترام و تشکر از راهنمایی استاد محترم. محمد مجبور به مهاجرت ناگهانی از روستا به شهر می شود. احمد دایی محمد به عنوان اینکه بزرگ طایفه است مدارک از جمله شناسنامه و مدارک زمین را تحویل می گیرد ( از کجا و چگونه معلوم نیست ) حد و سی سال بعد محمد که بر سر زمین سهم الارث پدر با احمد دچار مشکل می شود متوجه موضوع مدارک می شود. حالا فرزندان احمد از جمله پسر ارشد از دادن مدارک خودداری می کند. محمد چگونه می تواند مدارک را طلب نماید؟ نحوه شکایت چگونه است؟ لطفا با ذکر مواد قانونی. نهایت تشکر از وکیل محترم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اسناد و مدارکی که اخذ شده یعنی سند ملک به نام خودش هست یا اسناد بنام پدرشان دایی دریافت نموده است.
در صورتی که سندبه نام خود منتقل کرده باشد نیاز به مراوده مالی و قولنامه و ... دارد و در صورتی که اسناد به نامه متوفی بوده که از طریق ثبت اسناد قابل دریافت می باشد.