به علت خوردن مشروبات الکلی گفت آدرستون ندارم گفت سیم کارتتون پیگیری میشه، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۹ #48271407

سلام دوستم عرق خورده بود و مست شده بود ندانستم چکار کنم زنگ زدم ۱۱۲ گفت آدرستون ندادم گفت سیم کارتتون پیگیری میشه خواستم بدانم پیگیری میشه نمیشه چه باید کنم ضمنا حال دوستمم الان کاملا خوبه با تشکر

مشاوره حقوقی شرب خمر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حث پیگیری به نظر منتفی است

۱۱۲ شماره اورژانس نیست ولی به هر حال چنانچه به هر طریقی ایجاد مزاحمت برای شماره های خدمات عمومی صورت بگیرد قابلیت پیگرد دارد در این مورد هم با یکبار تماس و به کار نبردن الفاظ موهن وقوع بزهی متصور نمیگردد

سلام
این شماره برای هلال احمر میباشد و بحث پیگیری به نظر منتفی است

با سلام
پیگیری از طریق سیم کارت مطابق قانون آیین دادرسی کیفری فقط در جرایم مهم و امنیتی و با دستور رییس کل دادگستری قابل پیگیری می باشد و صرف ارتکاب جرایم جزیی موجبی برای رهگیری از طریق سیم کارت نیست.