چگونه میتوانم اثبات کنم همسرم نفقه مرا پرداخت نکرده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #48269938

با سلام.من و همسرم مدت ۸ سال است با هم زندگی میکنیم و بنده شاغل بوده ام و هزینه هایم با حقوق خودم بود اما مدتی است بیکارم و شوهرم هیچ کدام از هزینه های من متقبل نمیشود و میگوید خودت باید سرکار بری سوالم این است چگونه میتوانم اثبات کنم همسرم نفقه مرا پرداخت نکرده؟ ایا شوهرم میتواند ادعا کند نفقه را پرداخت میکرده؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می توانید با طرح دعوی حقوقی و مراجعه به دادگاه خانواده برای گرفتن نفقه اقدام کنید

زندگی مشترک زوجین ظهور در تمکین زوجه و دریافت نفقه وی دارد. اگر زوج مدعی شود که در حال زندگی مشترک زوجه تمکین نکرده چگونه باید اثبات کند؟؟؟؟؟؟!!!!!!

سلام
اگر شما با همسرتان در یک منزل زندگی می کرده اید ظاهرا و فرض بر این است که شما تحت حمایت مالی ایشان و با خرج ایشان زندگی کرده و نفقه خود را دریافت نموده اید و فقط می توانید اگر وجوهی را به ایشان داده یا برای منزل خرج کرده اید و قصد بخشش و تبرع نداشته‌اید آن وجوه را از ایشان مطالبه کنید که به اثبات رساندن این مطلب به نظر دشوار است مگر اینکه خودشان قبول کنند.