شوهرم ازم شکایت نشر اکاذیب و افترا رو مطرح کرده آیا این شکایتش قبول هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۱ #48232560

سلام.من پارسال درحالی که حال خوبی نداشتم و به قصد خودکشی قرص های زیادی خوردم و در منزل مشترک با همسرم از حال رفتم.۳روز بعد از کما خارج شدم و بهم گفتن که تو از طبقه سوم پرت شدی پایین
من هیچی از اون روز یادم نمیاد
فقط میدونم که من خودم رو پرت نکردم پایین
بعد از بهبودیه حالم بنا به توصیه وکیل از شوهرم بخاطر این موضوع پرت شدنم شکایت کردم چون همسرم بامن مشکلات زیادی داشت.ولی بعلت نبود شاهد پرونده ی شکایتم منع تعقیب خورده.
حالا الان شوهرم ازم شکایت نشر اکاذیب و افترا رو مطرح کرده.آیا این شکایتش قبول هست؟ اخه من هیچ افترایی نزدم به کسی.فقط رفتم یه شکایت مطرح کردم که ترک تعقیب خورد.قصد افترا نداشتم فقط میخواستم ببینم اون روز چه اتفاقی افتاد

مشاوره حقوقی افترا
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید با توجه به فرمایشتان شکایت به نتیجه نمخواهد رسید.

جهت اثبات اتهام افترا نیاز به احراز سونیت شاکی در طرح شکایت واهی هست.

چون در مقام احقاق حق و شکایت بوده اید، نمی توانند موضوع شکایت شما را بعنوان افترا پیگیری نمایند به دلیل نبود عنصر معنوی جرم.

با احترام ایشان باید ادعای خویش را ثابت کنند به نظر نمیرسد به نتیجه ایی برسند

صرف شکایت راه بجایی نمی برد برای به نتیجه رسیدن نیاز به ارائه دلیل می باشد

باسلام
شکایتشان به نتیجه ای نخواهد رسید.

اگر ثابت شود در طرح شکایت شما واهیو همراه با سونیت بوده می توانند شکایت افترا مطرح کنند.