ایا امکان شکایت و تقسیم ارث دوباره ملک وجود داره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۵ #48230170

با سلام .ایا امکان شکایت و تقسیم ارث دوباره ملک وجود داره درصورتی که بعد از پنج شش سال از امضای تمامی وراث در محضر برای انتقال ملک ب نام یکی از ورثه باقید این که بعد از این امضا هیچ گونه حقی در ملک ندارن هست؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورتیکه رضایت تمام وراث در این خصوص اخذ گردیده ،نمیتوان اقدام مجددی در این خصوص نمود.

مطابق مواد ۶۰۰،۶۰۱،۶۰۲قانون مدنی هرگاه تقسیم ارث به اشتباه صورت گرفته باشد امکان ابطال تقسیم نامه وجود دارد

سلام .اگر تقسیم به درستی انجام شده باشد وهمه وراث تایید نموده باشند امکان برهم زدن نیست مگردلیلی بر ابطال ان از لحاظ قانونی صورت بگیرد

سلام و درود، در صورتی که تقسیم نامه با توافق همه وراث تنظیم شده باشد امکان تقسیم دوباره وجود ندارد.

با درود تقسیم عقدی لازم است و اگر انجام شده اصولا نمی‌توان مجدد تقسیم انجام داد مگر با توافق همگی، یا سهم یکی از ارزش بیفتد

بسته به نوع سند تنظیمی در محضر دارد. اگر صلح باشد امکان پذیر نیست.

با سلام ،در صورتی که با توافق یکدیگر اینکار صورت گرفته باشد دیگر امکان اعتراض برای وارثین وجود ندارد مگر آنکه دلایل منطقی و قانونی مطرح گردد تا باعث ابطال آن توافق نامه گردد