چجوری میتونم تقاضای توقیف یک سوم حقوقش رو انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۵ #48214875

سلام وقت بخیر برای توقیف حقوق همسرم ادرس و اسم شرکت خصوصی که کار میکنه رو ندارم
رای جلسه اول دادگاه بر محکومیت پرداخت مهریه ام قطعی شده و هنوز جلسات بعدی تشکیل نشده.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود پس از قطعیت رای و صدور اجرائیه تقاضای استعلام حسابهای بانکی و توقیف اموال ایشان نمایید.

تقاضای استعلام حساب های بانکی را نمایید.

سلام.از طریق اجرای احکام با استعلام و متعاقب توقیف حسابهای ایشان اقدام نمایید...

درخواست صدور اجراییه نمایید تا استعلامات لازم جهت توقیف اموال ایشان انجام شود

با قطعیت رای و صدوراجرائیه می توانید استعلام حسابهای بانکی را دریافت و توقیف نمایید

سلام.بعد از قطعیت دادنامه صادره درخواست صدور اجراییه کنید و در اجرای احکام درخواست توقیف حساب های همسرتون و بدین اگه هم نمی‌دانید کدام بانک حساب دارند درخواست استعلام کلی حسابهایی که دارای تراکنش هستند رو بدین اجرای احکام.

از طریق اجرای احکام با استعلام و توقیف حسابهای ایشان .