چگونه می توان مال پدری را پس گرفت؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۳ #48212430

با سلام
پدری در روستا فوت می کند و دارای اموالی می باشد، ورثه که ۵ نفر می باشند ،یکی از ورثه را با توافق و بدون نوشته ای اما تمام روستا به این امر آگاه هستند بعنوان سرپرست تعیین می کنند تا آن را اداره کند، اموال عبارت است از زمین و باغ و گوسفند...سرپرست اموال که خود از ورثه می باشد ۴ سال بعد برای کشاورزی تراکتور قسطی می خرد و حتی برای این امر ورثه های بالای ۱۸ سال در دفتر اسناد رسمی به ایشان چنین اجازه ای داده اند، حال ورثه ها به دلایلی قصد دارند که اموال را از ید سرپرست خارج کنند ،سرپرست مدعی شده که تمام گوسفندانی که از پدر به جا مانده و تعداد آن حدود ۷۰ راس بوده از بین رفته و چیزی که الان موجود است مال خودم می باشد و تراکتوری که برای کشاورزی بوده و قسط آن از کار بر روی کشاورزی بوده نیز مال خودم می باشد، آیا ورثه ها می توانند با مراجعه به دادگاه گوسفندان و تراکتور را از ید ایشان خارج کنند ،تحت چه عنوانی و باید گواهی حصر وراثت هم گرفته شود؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.ابتدا گواهی حصر وراثت بگیرید سپس جهت تقسیم ماترک دادخواست بدهید...

بدوا گواهی انحصار وراثت بگیرید

سلام وقت بخیر
بدوا اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نمایید.

با درود ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید

سلام
ابتدا گواهی حصر وراثت بگیرید

سلام
ابتدا گواهی حصر وراثت بگیرید سپس جهت تقسیم ماترک دادخواست بدهید

اگر اموال به او سپرده شده باشد باید دلیل تلف شدن گوسفندان و عدم تقصیر خود را ثابت نماید درغیراینصورت مسئول است .