میتونم از خواهر همسرم به دلیل بردن پسرم و مانع دیدار من و پسرم شده و دخالت در زندگی خصوصی بنده شکایت مطرح کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۱ #48207848

سلام
خانم بنده تحت تاثیر خواهر کوچکتر مدتهاست طرح دعوای طلاق میکنه. هر دفعه رد شده‌. اخرین بار هم هفته قبل بود که رد شده. که اعتراض کردن. حدود شش ماه قبل خواهر ایشون در نبود من پسر ۱۴ ساله ام رو با خودش برد و تا دو هفته مانع دیدار پسرم شد.که پیامک هایی که اقرار کرده بله پسرت رو من بدون اجازت بردم و باز پیامکهایی از ایشون ( بله من مشاور خواهرم هستم و ...) میتونم از خواهر همسرم به دلیل بردن پسرم و مانع دیدار من و پسرم شده و با توجه یه پیامک موجود راجب به دخالت اشکار در زندگی خصوصی بنده شکایت مطرح کنم؟ همینطور بعد از اخرین رد درخواست طلاق همسرم پسرم رو نمیزاره ببینم این کار ایشون هم ایا قابل پیگیرد هست؟ممنونم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید شکایت خود ار تنظیم نمایید

امکان شکایت وجود دارد.

با درود امکان‌ شکایت و پیگیری است

سلام
بله حق شکایت دارید

سلام بله طبق قانون حمایت از خانواده این امر جرم تلقی میگردد و قابل پیگرد می باشد.