با ارائه دادخواست طلاق زوج چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۵۷ #48199570

سلام ھمسرم دادخواست طلاق دادہ و قبل دادخواست ماشینشو بہ اسم مادرش زدہ واسہ این کہ مھرہہ ندہ میتونم۔اینو ثابت کنم ماشینو ازش بگیرم مھریمم ۱۴ تا سکست ، دوم۔اینکہ اظھار نامہ دادہ کہ شمارہ حساب بدم۔نفقمو بدہ اما نفقہ ۶ ماہ کہ ندادو ۱۰۰ ھزارتومن واریز کرد من چی کار باید کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست گواهی عدم امکان از جانب زوج قابل طرح است...

سلام
دادخواست گواهی عدم امکان سازش از جانب زوج قابل ارائه میباشد.

سلام .زوج میتواند دادخواست گواهی عدم امکان سازش دهداما منوط به پرداخت حقوق مالی زوجه است

سلام وقت بخیر
دادخواست گواهی عدم امکان از جانب زوج قابل ارائه میباشد.

باسلام
درخواست نفقه و مهریه نمایید در صورتی که قاضی تشخیص دهد برای فرار از دین ماشین را به نام مادرش زده قابل توقیف است

با درود زوج میتواند دادخواست گواهی عدم امکان سازش دهد

درود زوج میتواند دادخواست گواهی عدم امکان سازش دهد