پس گرفتن اصل لاشه چک به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۸ #48194982

بنده در موضوع یک فقره چک محکوم به پرداخت شدم و طبق رای اعسار در حال پرداخت اقساط آن می باشم. چه زمانی و به چه صورتی میتوانم لاشه چک را از خواهان پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از پرداخت کامل، اظهارنامه مبنی بر استرداد لاشه چک بدهید در صورتی که عودت نشد دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

سلام علیکم .
پس از تادیه کل دین .‌ دائن موظف هست تا لاشه چک را مسترد کند در صورت عدم استرداد امکان طرح دعوی دارید

تا وقتی تمام مبلغ چک تادیه نگردد دارنده میتواند لاشه را به شما تحویل ندهد اما اگر وجه چک پرداخت شده و دارنده بعد از مطالبه شما لاشه را مسترد نکرد باید دادخواست استرداد لاشه چک طرح کنید.

سلام و وقت بخیر.
اقساط که تا آخر پرداخت شد، ابتدا یک اظهارنامه ارسال کنید که لاشه چک را استرداد کنند.اگر اقدامی نکردند دادخواست استرداد لاشه چک به استناد رای دادگاه مبنی بر پرداخت کامل وجه را مطرح کنید.
موفق باشید

با پرداخت کامل اقساط از محکوم له لاشه چک را تحویل بگیرید یا با نامه دادگاه و ارائه آن به بانک رفع سوء اثر نمایید.

سلام در زمان تسویه با محکوم له میتوانید آنرا استرداد یا رفع سوءاثر نمایید.

تا زمانی که کاملا بدهی تان تسویه نشده است نمیتوانید درخواست استرداد لاشه چک را داشته باشید