چطور حقوقمو بگیرم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۵۸ #48194535

تو شرکتی کار میکنم یه سال و نیمه که شش ماهه؟که بیمه رو پرداخت نکرده .از اردیبهشت پرداخت کرده و از تاریخ ۱بهمن تا ۲۹اسفند ماه قرداد بسته .
دو روز پیش رفتم که حقوقمو بگیریم به خاطر حقوق کارمون به دعوا کشید منو اخراج کرد .

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اداره کار محل خدمت اقدام به ثبت شکایت و دریافت حقوق معوقه خود نمایید

با سلام
از طریق اداره کار اقدام به طرح دعوی با موضوع بازگشت به کار و تادیه حق بیمه ایام کارکرد نموده و بدوا تقاضای بازرس برای تحقیق محلی نمائید

از طریق اداره کار پیگیری نمایید

باسلام از طریق اداره کار پیگیری کنید

با سلام فاز طریق اداره کار می توانید از ایشان شکایت و موضوع را پیگیری نمایید

سلام از طریق اداره کار اقدام کنید

با احترام از طریق اداره کار قابل پیگیری است