وضعیت حکم جلب در جلسه ی رسیدگی به اعسار چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۰۹۰ #48191478

اگر فردی تاریخ برای رسیدگی اعسارش در نظر گرفته شده باشد ، ولی از قبل از آن تاریخ تا بعد از روز جلسه ی رسیدگی هم شاکی حکم جلب داشته باشد ، در صورت رد اعسار در جلسه ی رسیدگی ، در همان دادگاه میشود با همان حکم جلب قبلی که اعتبارش همچنان پابرجاست متهم را جلب کرد ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میشود مدیون را جلب کرد و تا روز قبول اعسار زندانی میگردد، و چنانچه اعسار وی رد گردد تا روز تادیه دین ، در زندان خواهد بود.
البته دعاوی اعسار مشمول اعتبار امر مختوم نیستند و در صورت رد دعوی اعسار میشود دوباره دادخواست اعسار تقدیم نمود.

با سلام پاسخ مثبت است

تازمانی که جلب صادره اعتبار دارد .‌میتوان متهم راجلب کرد

سلام طبق قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی اگر محکوم علیه پس از قطعیت حکم و تا یکماه پس از وصول اجراییه ادعای اعسار مطرح نکرده باشد به هر حال آزادی وی منوط به سپردن تضامین لازم مثل سند ملک و یا فیش حقوقی خواهد بود ،بنا بر این از متن سوال شما احساس می شود که این کار انجام نشده است و در فرض صحت طلبکار شما را جلب خواهد کرد ولی تا زمان اعلام نتیجه حکم اعسار می توانید به قید ضمانت آزاد شوید موید باشید

سلام
با همان حکم جلب قبلی که اعتبارش همچنان پابرجاست متهم را جلب کرد ؟ بله
می‌تواند هر جا که بدهکار را دیدند، با کمک یک مامور انتظامی، او را دستگیر کنند
چنانچه واقعا معسر نباشد، تا زمانی که دین خود را بپردازد، زندانی می‌شود.