میخوام بدونم چگونه دادگاه میتونه منو ملزم به تحویل خودرو به ایشون کنه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۹۶ #48182023

سلام. خودرویی رو فروختم ولی تحویل ندادم بنا به دلایلی.
خریدار دادخواست الزام به تنظیم سند داده و رای گرفته از دادگاه متاسفانه.
و دادخواست الزام به تحویل مبیع خودرو هم داده.

آیا ماشین توقیف میشه؟
اگه تحویل ندم حکم جلب منو میدن بهش؟
چه گزینه هایی دادگاه به ایشون میده؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قابل توقیف می باشد چنانچه تحویل ندهید جلب شما امکان پذیر می باشد.

با احترام خودرو توقیف می شود و شما ملزم به تنظیم سند و تحویل مبیع هستید .

سلام خودرو توقیف می شود

بله در صورت عدم تحویل خودرو توقبف می گردد و امکان جلب شما هم وجود دارد

سلام .خودرو توقیف میشود . وچنانچه حکم به نفع طرفتون صادر شود شما ملزم به تحویل مبیع و انتقال سند میباشید

با درود بله قابل توقیف است اگر تحویل ندهید امکان جلب شما وجود دارد.

اگر استنکاف کنید خودرو به محض رویت توسط پلیس توقیف خواهد شد.