هزینه اعتراض تجدید نظر بر عهده وکیل است یا موکل؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۶۶۹ #48180408

سلام
من منع اشتغال زوجه را درخواست داشتم که در دادگاه بدوی رد شد برای تمام مراحل دادگاه خانواده وکیل تام الاختیار گرفتم و تمام حق وکالت ایشان را هم پرداخت کردم الان میخوام برای رای منع اشتغال زوجه اعتراض بزنم وکیل میگه باید ۳۰۰ هزار تومن بدی جهت اعتراض تا اقدام کنم.
آیا اعتراض به رای بدوی هزینه دارد؟
آیا این هزینه به عهده من است یا وکیل؟
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اعتراض به رای دارای هزینه دادرسی و تمبر مالیاتی می باشد که اصولا بر عهده موکل می باشد و بستگی به توافق طرفین دارد

هزینه های دادرسی بر عهده موکل است ، تجدیدنظر خواهی هم هزینه دارد، هزینه آن هم غیرمالی است.