چطور میتونم درخواست بازبینی دوربین راهور رو بدم چون در اون منطقه دوربینه و این کار چقدر طول میکشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۲ #48179118

با سلام
بنده چن روز پیش در لاین وسط بزگراه داشتم مستقیم میرفتم که یک تریلی در لان تندرو از من سبقت گرفت و به دلیل نامعلومی که خودم هم متوجه نشدم به سمت راست منحرف شد با با گلگیر جلوی من برخورد کرد،سپس چون سرعت بالایی داشت قیچی کرد و به سمت لاین مخالف منحرف شد و با سه کامیون و یک سمند در لاین مخالف برخورد کرد.
وقتی افسر اومد منو مقصر زد و باور نکرد که کامیون انحراف به راست داشته.
سوال دومم اینه که من فقط نسبت به تریلی مقصر شناخته شدم و تریلی هم نسبت به بقیه کامیون ها،
خسارتی که به تریلی وارد شده زیاده،اگر من بخوام خسارت تریلی رو بدم فقط در حد همون ضربه ای که بهش وارد شده رو باید بدم یا تمام خسارتی که بهش وارد شده رو هم باید بدم؟چون بر اثر ضرباتی که بقیه کامیونها بهش وارد کردن خسارت زیادی دیده.

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست خود را به قاضی بدهید.

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید

باسلام بدوا تقاضای تامین دلیل نمایید.

نسبت به جلب نظر کارشناس رسمی به وسیله تامین دلیل اقدام کنید.

بادرودوسلام بدوا تامین دلیل نمایید.

سلام تقاضای بازبینی دوربین بدهید

از طریق دادگاه تقاضای بازبینی دوربین دهید