صدور شناسنامه برای فردی که تا سی سالگی در ایران زندگی کرده است امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۴۴ #48168

سلام.
شخصی تا سی سالگی کاملا ایرانی و حتی خدمت سربازی رفته وبعد ازدواج هم تمام فرزندانش همه شناسنامه داشته اند تا چند سال پیش که متوجه میشوند تمام مدارک دال بر تبعه ایران بودنشان باطل شده چون پدر ایشان سالها قبل با استفاده از شناسنامه ی فردی دیگر احتمالا به صورت خرید تابعیت ایران را گرفته و بعد این همه سال الان با فرزندانی بزرگ که تا به حال شناسنامه داشته اند بی هویت شده و به ناچار برای گریز از بی مدرکی تابعیت افغانستان را گرفته اند. الان با توجه به گذشت چند سال از صدور حکم قطعی ابطال شناسنامه هایشان آیا قانونی برای شناسنامه دار شدن یا تبری جستن از اشتباه پدر (خرید شناسنامه) هست ؟

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می توانند درخواست دهند

خیر متاسفانه دیگر ایشان نمیتوانند برای اخذ شناسنامه و تغییر تابعیت به افغانی به ایرانی اقدام نمایند.موید باشید