هیچ خبری از تحویل واحد ها نیست، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۱ #48156822

سلام

من ________ هستم و از آمریکا تماس می گیرم

در سال ۸۹ مادرم با پرداخت اولین پیش پرداخت برای خرید یکی از واحدهای شهر پرند اقدام به انعقاد قرارداد کرد وتا تاریخ مهر ۹۲ هر سه پرداخت خود را تکمیل کرد سقف درخواستی ۱۲ میلیون تومان بود که مادرم تا مهر ۹۲ که تاریخ تحویل واحد بوده ۱۵۵۰۰۰۰۰ تومان پرداخت کرد ولی متاسفانه هنوز هیچ خبری از تحویل واحدها نیست .و توی قرارداد ذکر شده شرکت سازنده بایست جریمه تعویق در تحویل پرداخت کند.

همونطور که گفتم من خارج از کشور هستم ومادرم هم مسن بوده ...نمی تواند پیگیر موضوع به صورت جدی باشد.هر چند به دفعات با شماره های مسکن مهر تماس گرفته ولی هیچکس پاسخگو نیست.

خواهشمندم ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت سازنده مطرح نمایید.
در صورتی که اقدامی از جانب ایشان صورت نگرفت دادخواستی با همین موضوع ارائه کنید.

سلام
به دلیل عدم اتمام عملیات ساختمانی توسط تعدادی از تعاونی‌ها اجرایی عملیات ساخت‌وساز همزمان
با نواقص موجود در ساخت، تکمیل و تحویل واحدهای مسکن مهر متاسفانه هنوز خبری از تحویل واحد به همه اعضا نشده است
تا کنون تعدادی زیادی از شرکتهای سازنده پیمانکار را به علت مشکلات فراوانی که داشتند جابجا کردن و باید حضوری پیگیری نمایید با مدراکی که در دست دارید اقدام کنید