مزاحمتهای شهری را چگونه پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۵۶ #48094222

در همسایگی خانه مان نانوایی نان فانتزی راه اندازی شده که با وجود فن و دودکش بوی سرخ کردنی فضای خانه رو پر میکند نانوایی سه شیفت کار میکند و صدای فن شبها موجب مزاحمت هست و چون از سمت کوچه مسکونی شش متری راه دارد تخلیه آرد از کامیون از راه کوچه انجام می دهد و عملا موجب سد معبر میشود و همچنین پارک خودروی پرسنل نانوایی در کوچه سبب ایجاد مزاحمت شده است راهنماییم کنید چطور و چگونه پیگیری کنم ؟ ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید شکایت کنید ـ

بادرودوسلام به عنوان مزاحمت امکان شکایت می باشد.

با سلام
با عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید

تحت عنوان مزاحمت با تامین دلیل

سلام به عنوان ایجاد مزاحمت از او شکایت کنید

با مستند کردن موارد گفته شده توسط شهادت شهود و یا تامین دلیل نسبت به ثبت شکایت کیفری مزاحمت ملکی اقدام کنید