چه زمانی ضامن وام گیرنده میتواند پس از پرداخت بدهی به بدهکار رجوع کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۲ #48092453

با سلام
چه زمانی ضامن وام گیرنده میتواند پس از پرداخت بدهی به بدهکاد رجوع کند...وچه زمانی پس از پرداخت دیگر نمیتواند به بدهکار یا وام گیرنده رجوع کند؟؟؟؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر زمان ضامن طلب مضمون عنه را پرداخت نماید می‌تواند دادخواست مطالبه دهد.

باسلام
وقت بخیر،ضامن پس از پرداخت بدهی وام گیرنده می تواند علیه وی طرح دعوای مطالبه وجه از باب دارا شدن بلاجهت نمایدخواه یک قسط پرداخت نموده باشد یاچند قسط تفاوتی ندارد.ضامن جهت مطالبه هرزمانی که اراده کند می تواند اقدام نماید و حق مطالبه مشمول مرورزمان نمی گردد.

درود .دوست گرامی شما پس از هر پرداخت میتوانید علیه وام گیرنده اقامه دعوا کنید.زمان خاصی برای احقاق حق وجود ندارد

باسلام
بعد از پرداخت بدهی و اقساط وام ضامن می تواند به وام گیرنده رجوع نماید مگر اینکه فرد ضامن به وجه ملزمی ذمه وام گیرنده را نسبت به پرداخت بدهی بری کرده باشد

با سلام.
بعد از پرداخت می تواند به مضمون عنه (بدهکار) رجوع کند.

ضامن هرلحظه که احساس کند بدهکار مسئولیت پرداخت بدهی را برگردن نمیگیرد می‌تواند به بدهکار رجوع کند و یادآوری کند که مسئول پرداخت وام بدهکاراست نه ضامن

سلام پس از پرداخت تمام دین از جانب ضامن، ضامن می تواند بلافاصله به وام گیرنده رجوع نماید.