آیا میتونم دوباره برای همون مبلغ درخواست اعسار بدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۵ #48080246

سلام .درخواست اعسار برای مبلغ محکومیت ۶۵ میلیون رو دادم..اگه موافقت بشه و مبلغی به عنوان جلو و بقیه قسط بندی بشه ایا میتونم دوباره برای همون مبلغ جلو درخواست اعسار بدم...سوال بعدی هم اینکه الان تمام حساب های من بسته است.فقط حساب حقوقیم که یک چهارم ان بسته است..ایا بعد قبول اعسار و قسط بندی کردن میتونم بقیه حساب هام و رو ازاد کنم با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم تمکن مالی
میتوانید دادخواست اعسار و تعدیل نمایید

سلام وقت بخیر
هموطن گرامی
چنانچه فرد از سوی دادگاه معسر از پرداخت محکوم به شناخته شده باشد و در صورتی که هر یک از طرفین به هر دلیلی در مورد اقساط تعیین شده تقاضای کاهش یا افزایش داشته باشند باید دادخواست تعدیل تقسیط محکوم ­به را ارائه نمایند.

سلام در صورت قبول اعسار برای حساب ها رفع مسدودی را درخواست کنید و امکان تعدیل برای تقسیط هم وجود دارد.

سلام و درود
در صورت ایجاد تورم میتونید اعسار مجدد بدید برای اقساط ولی مبلغ نقدی را باید بپردازید.