وکالتنامه انتقال و تعویض پلاک ممکن است داده شود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۳۴ #48076460

باسلام دوستان وکلای عزیز خسته نباشید خودروی لیزینگی اقساطی صاحب سند می‌تواند وکالت تعویض پلاک را به غیر بده اما هنوز دو قسط از اقساط خودرو مانده است. اگه دوستان راهنمایی بکنن ممنون میشم تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان وکالت وجود دارد

امکان دادن وکالت وجود دارد.

می توان وکالت داد منعی وجود ندارد

ارائه وکالت نامه میسر است، اما بجهت فک پلاک باید ازشرکت خودروسازی که سنددر رهن آن می باشد نامه کتبی جهت تعویض پلاک دریافت نمایید زیرا شما هنوز مالک قطعی خودرو مزبور نمیباشید. میتوانید وکالت را با این عنوان که بعد از تسویه حساب با شرکت و آزاد شدن سند،خریدارمیتواند جهت تعویض پلاک وسپس انتقال سنداقدام نماید.

باسلام
بله امکانش هست

اعطای وکالت با مانعی روبرو نیست.

تا زمانی که دو قسط پرداخت نشده مالکیت شما مستقر نبوده و وکالت نیز به تبع آن منتفی است و دفاتر اسناد رسمی چنین وکالتنامه ای را تنظیم نمی کنن. البته بنظر می آید وکالت معلق تا زمان تسویه کامل منع قانونی نداشته باشد.