مستاجر قراردادش به اتمام رسیده و من ملک را فروخته ام ولی مستاجر دنبال حق و حقوق بیشتری است از چه طریقی برای تخلیه باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲,۰۹۲ #48063176

با عرض سلام آقا من پارسال یک مغازه خریدم که مستاجر داشت و من دنبال مستاجره دیگه ای نگشتم و مغازه رو به همون مستاجر قبلی که بوده قولنامه یکساله بستم و الان یک ماه هست که قولنامه اش تمام شده و من هم مغازه رو الان یک هفته هست که فروختم و مستاجره حالا به من میگه تخلیه نمیکنم باید حقو حقوقم بدی تا تخلیه کنم و این مستاجر دوازده سال هست که در این مغازه البته مالک قبلی با همین مستاجر سال به سال تمدید میکرده .
حالا میخواستم بدونم به نظره شما کاری میتونه انجام بده؟ راهنمایم کنید با تشکر

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دستور تخلیه را از شورای حل اختلاف دریافت نمایید و مستاجر نسبت به اد عا ی حق وحقوق بی دلیل میباشد موفق باشید

شما می توانیدازطریق شورای حل اختلاف محل وقوع ملک دادخواست دستورتخلیه رابدهیدوکمتراز۱۰روزدستورتخلیه صادروقابل اجرااست ومبلغ ودیعه روبه صندق دادگستری واریزکنید.

با سلام.
با توجه به مصوبات ستاد کرونا، در صورتی که فروش ملک شما مستند به سند رسمی باشد، می توانید از شورای حل اختلاف محل حتی در ایام کرونا، درخواست تخلیه ملک را انجام دهید.

با سلام
دوست گرامی در مورد ادعای مستاجر ومطالبه حق وحقوق عرض می نمایم که ایشان از قانون هیچ اطلاعی نداشته یااینکه توسط اشخاصی به اشتباه تحریک شده است در حالی که هیچگونه حق وحقوقی به ایشان تعلق نمیگیرد وبامراجعه شما به شورای حل اختلاف محل تقاضای دستور تخلیه به دلیل اتمام زمان قرارخواهندگرفت ونهایتا ظرف یک هفته دستور تخلیه صادر و اجرا میگردد.

موجر باید برای دستور تخلیه از شورای حل اختلاف اقدام کنید و مبلغ ودیعه را به صندوق دادگستری واریز کند

با سلام و احترام
از طریق مراجع قضایی الزام او را به تخلیه بخواهید

خریدار قائم مقام خاص شماست و میتواند خلع ید وی را از مرجع صلاحیت دار بخواهد.