تصرف ملک و سند در صورت فوت پیر زن به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۵ #48062277

باسلام
بانک ملک پیرزن ۷۵ساله بیسواد را بابت ضمانت وام یکی از فرزندانش در رهن برده بود، پس از دریافت مبلغ وام ملک مزبور را اقاله نمود ، ولی نوه ایشان که بعلت ناتوانی جسمی جهت انجام امور بانکی و ثبتی ایشان را همراهی میکرد بدون اطلاع وی و فرزندانش به هر ترفندی ملک را به تصرف خود دراورد و سند خانه به نام ایشان شده است که پس از ده روز از انجام این امر پیرزن فوت نموده، ایا راهی برای شکایت وجود دارد؟؟
قبلا از راهنمایی شما متشکریم

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اگرنوه ایشون از مادربزرگش وکالت فروش را داشته باشدو یا با رضایت مادربزرگ این انتقال صورت گرفته باشد قابل پیگیری نمی باشد درغیر اینصورت اگر ادعایی دال بر سوء استفاده نوه از مادربزرگ دارید باید محجوریت و کهولت مادربزرگ راحسب پرونده پزشکی به دادگاه ثابت کنید که سند را ابطال کنید .

با سلام ووقت بخیر
اگرنوه ایشون از مادربزرگش وکالت فروش را داشته باشدو یا با رضایت مادربزرگ این انتقال صورت گرفته باشد قابل پیگیری نمی باشد درغیر اینصورت اگر ادعایی دال بر سوء استفاده نوه از مادربزرگ دارید باید محجوریت و کهولت مادربزرگ راحسب پرونده پزشکی به دادگاه ثابت کنید که سند را ابطال کنید .