درصورتی که دستورخلع ید ملک مشاع گرفته باشم طرف می تواند سهم خود را به شخص دیگری بفروشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۴ #48018808

با سلام واحترام ملکی ۳ دانگ ۳ دانگ مشاع است،و ما خلع ید به نفع خودمون گرفتیم، حالا طرف دیگر میتواند ۳ دانگ خودش رو بفروشد بدون اطلاع؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله میتوانند بفروشند و شما هم میتوانید پس از فروش فوری از حق شفعه استفاده نمایید و کل ملک را مالک شوید .

سلام . اگر بدون اطلاع شما بفروشد شما به مخض اطلاع می توانید اعمال حق شفعه کنید و ثمن را به هریدار بدهید و مالک سه دانگ فروخته شده می شوید .

بله با توجه به اینکه ملک مشاع است یکی از شرکا می تواند سهم خود را به دیگری انتقال دهد ولیکن نمی تواند به تصرف مادی (امکان سکونت در ملک بدون رضایت شریک دیگر وجود ندراد) دیگری دهد لازم به ذکر است چنانچه ملک قابل تقسیم باشد و شریک شما به صورت بیع نامه آن را انتقال دهد برای شما حق شفعه به وجود خواهد آمد.