چگونه به حکم تعدیل تقسیط مهریه اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱,۰۷۵ #48010427

سلام
من مهریه ام را اجرا گذاشته بودم و حکم قطعی به۳ عدد سکه بعنوان پیش پرداخت و هر۶ ماه یک سکه تعیین شد.
نامزدم بلافاصله بعد از صدور رای دادخواست تعدیل تقسیط کردن و قاضی حکم به حذف دو عدد سکه یعنی ۱ سکه بعنوان پیش پرداخت و یک سکه هر ۸ ماه یکبار دادن، این واقعا خیلی ناعادلانه ست، نامزدم بصورت امریه در یکی از ادارات بصورت امریه تا ساعت ۲ ظهر سربازی میگذرونه و از ۲ به بعد تا شب در کارگاه پدرشون کار میکنن ولی چون بنام پدرشونه، کار دوم شون رو کتمان میکنن و میگن من سربازم. من حتی استشهادیه برا شغل دوم شون داشتم ولی قاضی نذاشت بذارم تو پرونده.
با این وضع من باید چیکار کنم؟
این همه با آبروم بازی کرد آخرش بیاد یه سکه بده بره تا هشت ماه دیگه؟
توروخدا بگین چیکار کنم.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما ضمن اعتراض به رای صادره همین مطالبی راکه عنوان کردید به همراه استشهادیه تنظیم شده را در قالب یک لایحه دفاعیه به دادگاه تجدیدنظر ارائه دهید

به رای صادره اعتراض نمایید و هر زمان دیگر هم ایشان وضعیت مالی بهتری پیدا کرد مجدد دادخواست ازدیاد اقساط را مطرح نمایید

سلام
اگر شغل دومی دارند از دادگاه بخواهید در خصوص شغل دوم و میزان درآمد آن استعلام کند

سلام دوست گرامی
اعسار وضعیت خاص طرف در حال حاضر است شما می توانید هر زمان که وی مال دار بود اقدام نماید و مال وی را معرفی نماید برای مطالبه مهریه تان

سلام
علاوه بر اینکه امکان اعتراض به رای دارید در سایر مواقع نیز اگر مالی از طرف شناسایی کنید میتوانید جهت وصول مهریه معرفی نمایید

با سلام حکم اعسار و تقسیط یک موضوع دایمی و برگشت ناپذیر نیست و هر زمان دلایل دارایی ایشان رامستندا پیدا کردید شما هم میتوانید مجدد درخواست ازدیاد و تغییر تقسیط را مطرح نمایید.

همین دفاعیات را باتنظیم استشهادیه ، طی لایحه ای به دادگاه تجدیدنظر اعلام کنید