تا صدور حکم قطعی چه مدت طول میکشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۹ #48006092

باسلام و وقت بخیر

سوال قبلیم این بود من وام گرفتم ولی شخصی با کلاهبرداری وام را دزدید و بعد حدود ۲ سال محکوم به حبس و تسویه وام بانکی من شد، هنوز دستگیرش نکردن، بمن حکم جلب دادن احتمالا همین روزا گیر بیفته،از طرفی وکیل بانک طی تماس تلفنی بمن گفت یک هفته بمن فرصت میده برم بانک.
حالا من نمیدونم چیکار کنم؟
برم بانک چه درخواستی کنم ازشون؟
جواب قبلی شما؛ بانک علیه شما دادخواست میدهد، و بعد از صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه اگر شما اعسار ندهید میتواند جلب کند.
سوالم اینه؛ تا حکم قطعی چقد زمان میبره؟
ابلاغ اجرائیه چجوری انجام میشه؟
برام ابلاغیه میاد؟
با توجه به اینکه ثبت ثنا دارم.
برای اعسار ضامن درخواست میکنن یا نه؟
با گذشت دو سال هیچ قسطی پرداخت نشده، الان حدودا ماهی چقد میگن پرداخت کنم؟
۱۰میلیون بوده شده ۱۳ میلیون( وام ازدواج بوده)

ممنون بابت پاسختون

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدور حکم معمولا بستگی به حجم کاری دادگاه ها دارد و یک تا دو ماه طول میکشد .دقیق نیست . در ارتباط با میزان اقساط نیز اگر از طرف دادگاه معین شود با توجه به میزان درآمد شما مشخص خواهد شد .

سلام از تاریخ تقدیم دادخواست معمولا سه تا شش ماه زمان می برد که حکم صادر و قطعی شود و این زمان متغیر است .اجرائیه از طریق ثنا به شما ابلاغ می شود . در خصوص اعسار با توجه به میزان درآمد و دارایی شما میزان اقساط تعیین می شود .

از روزی که دادخواست ثبت میشود تا زمان رسیدگی از حدود یک ماه تا شش ماه و بعد از رسیدگی هم از دو روز تا یکماه طول میکشد تا رای صادر و ابلاغ شود، پس از آن باید تقاضای اجراییه بدهند و سی روز پس از ابلاغ اخطاریه اجرائیه میتوانید تقاضای اعسار مطرح کنید، که در صورت اثبات ادعای اعسار به صورت اقساط ماهیانه پرداخت میکنید و موردی نیست،
وام ازدواج هم باتوجه به اینکه سود کمتری نسبت به وام های آزاد دارد بهتر است بصورت اقساط پرداخت شود.

سلام
بعد از دادخواست بانک علیه شما بستگی به روند دادگاه در شهر های مختلف زمانش طول می کشد ولی در کل شما میتوانید با اعتراض به رای و بعد از اعتراض درخواست اعسار مدت زمان قطعیت و اجرای خکم را به تاخیر بندازید.(بیشتر از یکسال).
برای دادخواست اعسار دو نفر شاهد لازم است که گواهی بدهند شما توان پرداخت یک جای مبلغ را ندارید
اصولا یک سوم مبلغ را بعد از اعسار به عنوان پبش پرداخت قرار میدهند و بقیه مبلغ قسط بسته می شود با توجه به نظر قاضی.