آیا برای گرفتن سند عقب نشینی لازم است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۸ #47994497

سند مشاع تفکیکی تک برگ در خصوص عرصه و اعیان خانه قدیمی و حیاطش واقع در روستا که دیوار کشی شده دارم اگر بخوام سند شش دانگ کنم چه اقدامی ابتدا امر باید انجام داد؟
ایا چون طرح هادی خورده و بخشی از ضلع بیرونی عقب نشینی داره برای تبدیل سند به شش دانگ باید عقب نشینی انجام بدم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اخذ سند ملازمه ای با عقب نشینی ندارد. چنانچه بخواهید تجدید بنا یا تخریب و بازسازی نمایید بایستی طرح هادی را رعایت نمایید.

سلام
درخواست افراز بایستی بدهید و بعد درخواست سند تک برگ

برخی مواقع افراد از طرح‌های شهرداری اطلاع حاصل می‌کنند و قبل از اجرای طرح‌ها، خود به تخریب و بازسازی بنا می‌پردازند. در واقع قبل از اینکه دستوری از جانب شهرداری صادر شده باشد، اقدام به عقب‌نشینی ملک می‌کنند. دقت داشته باشید در این هنگام شهرداری وظیفه‌ای برای پرداخت مبلغ بهای ملک به مالک نخواهد داشت.

سلام
مراتب را از طریق اداره ثبت مربوطه پیگیری نمایید

سلام
در این خصوص باید به اداره ثبت محل مراجعه کنید.