اگر باز هم مدارک ناقص باشد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۷ #47993564

با سلام
بنده در دیوان عدالت اداری پرونده ای در مرحله تجدید نظر دارم که قاضی از اداره مورد شکایت طی یک ابلاغیه درخواست مدارک نمود اما با توجه به ناقص بودن مدارکی که آن اداره پس از یک ماه به دیوان فرستاد، مجددا از اداره مورد نظر طی یک ابلاغیه مدارک مورد نظر را استعلام نمود و حتی وقت نظارت پرونده را هم تغییر داد.

آیا اداره این بار هم یک ماه فرصت پاسخگویی دارد؟
( این نقص باعث می شود حقایق برعکس جلوه کند که قطعا از لحاظ رای به ضرر من خواهد بود و منجر به صدور رای علیه من خواهد شد)
با سپاس از وکلا و مشاوران محترم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر مهلت را قاضی تعیین می کند

سلام، میزان مهلت را دادگاه مشخص خواهد کرد.

تعیین مهلت بسته به نظر مقام قضایی می باشد.

درود بر شما در این خصوص مهلت مذکور بستگی به نظر مقام قضایی خواهد داشت.

با درود..
فرصت یک ماهه دیوان مربوط به استعلامات و سایر مقررات با قاضی دیوان بوده و تمدید مهلت نیز به تشخیص و صلاحدید ایشان انجام می گیرد..

با درود مهلت قضایی است و با مقام قضایی است

فرصت یکماهه مربوط به استعلام اول بوده و در استعلامهای بعدی فرصت را قاضی تعیین میکند .