خانه پدرم مصادره میشود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۹۹ #47980653

سلام
پدرم برای یکی از آشناها که ۶ ماه محکوم به زندان ترک انفاق بود سند خونه رو ضامن گذاشته و فامیل ما الان برای معرفی خود به دادگاه سرباز میزند

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر متهم را متوامید تحویل دهید، معادل وجه قرار ،از وثیقه ضبط میشود، مابقی متعلق به وثیقه گذار است

ضامن باید محکوم را حاضر کند وگرنه محکوم به از مورد وثیقه یا از حساب کفیل برداشت خواهد‌شد.
لیکن النهایه ضامن می‌تواند به محکوم رجوع نماید.

بله در صورت عدم معرفی شخص متهم معادل وجه التزام از مبلغ وثیقه به نفع دولت ضبط می گردد البته شما می توانید با توجه به ارزش بالای ملک با درخواست تبدیل وثیقه معادل آن را نقدا پرداخت نمائید

با سلام در ارتباط با سوال شما دوست عزیز جواب تصریح قانون می باشد که بیان نموده است طبق ماده ۲۳۰ قانون آیین دادرسی کیفری ؛ متهمی که برای او قرار تامین صادر و خود ملتزم شده یا وثیقه گذاشته است، در صورتی که حضورش لازم باشد، احضار می‌شود و هرگاه ثابت شود بدون عذر موجه حاضر نشده است، در صورت ابلاغ واقعی اخطاریه، وجه التزام تعیین شده به دستور دادستان اخذ و یا از وثیقه سپرده شده معادل وجه قرار ضبط می‌شود. چنانچه متهم، کفیل معرفی کرده یا شخص دیگری برای او وثیقه سپرده باشد به کفیل یا وثیقه‏ گذار اخطار می‌شود که ظرف یک ماه متهم را تحویل دهد. در صورت ابلاغ واقعی اخطاریه و عدم تحویل متهم، به دستور دادستان، حسب مورد، وجه‌الکفاله اخذ و یا از وثیقه، معادل وجه قرار، ضبط می‌شود. دستور دادستان پس از قطعیت، بدون صدور اجرائیه در اجرای احکام کیفری و مطابق مقررات اجرای احکام مدنی اجراء می‌شود. و در صورتی که متهم حاضر نشود نیز در ادامه نیز به استحضار شما دوست عزیز می رسانم که مطابق ماده ۲۳۶ قانون آیین دادرسی کیفری که اشعار می دارد :
ماده ۲۳۶- در صورتی‌که متهم پس از صدور دستور دادستان مبنی بر اخذ وجه‌التزام یا وجه‌الکفاله و یا ضبط وثیقه و پیش از اتمام عملیات اجرایی، در مرجع قضایی حاضر شود یا کفیل یا وثیقه‏ گذار او را حاضر کند، دادستان با رفع اثر از دستور صادره، دستور اخذ یا ضبط حداکثر تا یک چهارم از وجه قرار را صادر می‌کند. در این‌صورت، اعتبار قرار تامین صادره به قوت خود باقی است. هرگاه متهم خود ایداع وثیقه کرده باشد، مکلف است، نسبت به تکمیل وجه قرار اقدام کند و چنانچه شخص ثالث از متهم کفالت نموده و یا ایداع وثیقه کرده باشد و رفع مسؤولیت خود را درخواست نکند، مکلف است نسبت به تکمیل وجه قرار اقدام کند. در صورتی‌که شخص ثالث، رفع مسؤولیت خود را درخواست کند، متهم حسب مورد، نسبت به معرفی کفیل یا وثیقه‏ گذار جدید اقدام می‌کند.

تبصره ۱ – هرگاه متهم یا وثیقه‏ گذار یا کفیل، ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ دستور ضبط بخشی از وجه قرار، معادل وجه مقرر را به صندوق دولت واریز کند، ضبط انجام نمی‌شود و اعتبار قرار تامین صادره به‌صورت کامل به قوت خود باقی است امید وارم با مطالعه کامل متن فوق به جواب سوال خود رسیده باشید با احترام صلاح الدین عالمی

اگر کفیل یا وثیقه گذار قادر به معرفی متهم نباشد به دستوردادستان وجه الکفاله یا وجه الوثیقه ضبط خواهدشد.

با سلام
در صورتی که پدرتان نتواند در مهلت مقرر قانونی نسبت به احضار مهم در مرجع قضایی اقدام نماید در صورت صدور دستور ضبط وجه الکفاله و یا وجه الوثاقه از سوی دادستان ،مبلغ مذکور از پدرتان اخذ خواهد شد.

باسلام درصورتی که پدرشما متهم را معرفی ننماید جزای نفدی و محکومیت مالی متهم از محل وثیقه پرداخت میگردد.که دراین مورد ساختمان پدرشما به مزایده گذاشته میشود.