آیا می توانم اسناد املاک پدرم را از وکیلش پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۹ #47978008

سلام
پدری دو عدد سند ملک را بنام دخترش زده است و اسناد را در اختیار وکیل شخصی اش قرار داده با یک صلح نامه که تا زمان مرگش اسناد به دخترش داده نشود . متاسفانه پدر به علت سکته به حالت کما رفته است یک سالی و وکیل هم از دادن اسناد اجتناب میکند . راهی دارد برای گرفتن اسناد از وکیل یا گرفتن المثنی اسناد از اداره ثبت ؟
این متن پایین شامل ما میشود ؟

در صورتی که سند نزد شخص دیگری باشد و او از پس دادنش خودداری کند.
اگر سند در اختیار شخص سومی باشد و حتی از طریق مراجع قضایی نتوان سند را از او پس گرفت، مالک می‌تواند تنها با اخذ گواهی از دادگاه صادرکننده حکم و ارائه آن به اداره ثبت، درخواست صدور سند المثنی را تقاضا دهد.

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .
درصورت محرز و قطعی بودن مالکیت شما، می توانید به عنوان مالک، درخواست سند المثنی بدهید.

همانطور که در متن سند اشاره کرده اید پدر شما با اینکه در کما هستنداما از نظر پزشکی زنده هستند و اسناد تنها بعد از فوت ایشان توسط دخترشان قابل پیگیری است مگر این که ادعا ی شما این باشد که به قدری از کما بیرون آمدن پدر شما بعید است که عملا در حکم میت هستند که این یک نظریه کارشناسی پزشکی است و باید به قبول قاضی برسد

با سلام :
وکیل محترم با صلح نامه ای که دارد مجاز به تحویل اسناد نمی باشد .
در صورتی که سند و پلاک ثبتی به نام شما باشید میتوانی در خواست صدور المثنی اسناد را داشته باشید .

وکیل اسنادرا ازپدرتان گفته وباید به ایشلن تحویل دهد

میتوانید از طریق مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک درخواست صدور سند المثنی نمایید .

با درود وکیل یاد شده طبق مفاد صلح نامه مجاز به تحویل اسناد به شما نخواهد بود. اگر اسناد یاد شده صلح عمری به نفع شما باشند هنوز مالکیت شما به مستقر و قطعی نشده است.