چطور هزینه پرداخت شده را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۵۶ #47963770

سلام من یک عدد گوشی چند ماه پیش از یک خانمی خریدم ولی به اداره تیپاکس تحویل دادن طبق گفته خودشون ولی چیزی من دریافت نکردم و هر دفعه هم که میگم هزینه رو برگشت بزنید یه بهونه میارن من باید چیکار کنم ایا میتونم هزینه رو دریافت کنم و یا شکایت کنم از این خانم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخداست استرداد وجه دهید .

سلام
می توانید برای استرداد وجه اقامه دعوا نمایید.

دادخواست استرداد وجه را تقدیم کنید.

بادرودوسلام دادخواست استردادوجه را تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

دادخواست استرداد وجه را تقدیم نمایید

با سلام
ابتدا تصویر رسید تحویل را بگیرید.
اگر تحویل نداده بودند می توانید جهت طرح دعوای الزام به تحویل مبیع اقدام کنید.

موفق باشید

باید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست استرداد وجه مطرح کنید .