آیا همسرم با اجرا گذاشتن مهریه میتواند حساب بانکی دخترم و توقیف کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۶ #47958919

باسلام و احترام.
بنده یک حساب بانکی به نام دختر ۷ ساله ام افتتاح کردم و مبلغ ۵۰۰ میلیون موجودی در آن قرار دادم.آیا همسرم با اجرا گذاشتن مهریه میتواند حساب بانکی دخترم و توقیف کند؟به واسطه قوانین بانکی حساب به نام دخترم و کارت صادر شده تا ۱۸ سالگی بهنام بنده صادر شده.
ضمنا میخواستم بپرسم بنده میتونم با حساب دخترم کار کنم و واریز و برداشت داشته باشم؟و یا همسرم میتونه محدودیتی در این موضوع برای من ایجاد کند؟
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام این امکان برداشت از حساب بانکی محکوم علیه (جنابعالی) امکان پذیر می باشد لذا موجودی حسابهای بانکی مربوط به اشخاص ثالث از جمله فرزند قابل توقیف نمی باشد

صرفا اموالی که قانونا به نام شما باشد قابل توقیف خواهد بود

این را مد نظر داشته باشید که قابل توقیف نمی باشد ولی می‌تواند در هنگام درخواست افتتاح حساب این حق را برای خود خواهد شود که بتواند برداشت داشته باشد

باسلام خیرقابل توقیف نیست درست است شما نماینده قانونی فرزندتون هستید اما دلیل برمالکیت شما بر پول پس انداز نمیشودلذا پس از هفت سال می توانید بنام فرزندکارت بانکی دریافت و واریز وبرداشت داشته باشید.

سلام خیر حساب فرزندتان توقیف نمی‌شود و اگر حسابی که بازکردید حق برداشت تا ۱۸سالگی را ممنوع کرده باشید نمیتوانید از آن حساب برداشت کنید

با سلام
حساب دخترتون را نمی تواند توقیف کند و شما به عنوان ولی دخترتون می توانید هنگام افتتاح حساب حق برداشت و واریز را برای خودتون محفوظ بدارید و می توانید از حساب واریز و برداشت نمایید

تنها اموال و‌حسابی که به نام شماست قابل توقیف می باشد